Bauturi
Absint Bere Coniac Divin Gin Hidromel Ouzo Pălincă Rachiu Rom Sake Stroh Tequila Țuică Vermut Vin Vinars Vodcă Whiskey
Lista Forumurilor Pe Tematici
Bauturi | Reguli | Inregistrare | Login

POZE BAUTURI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Morena27 Profile
Femeie
19 ani
Cluj
cauta Barbat
31 - 47 ani
Bauturi / Cocktailuri alcoolice / Florio -Floris Moderat de Caberlot, Samogon, iunicu, pazucu, sergiurau, strava
Autor
Mesaj Pagini: 1
Caberlot
Moderator

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 2393
pe vremuri ... in epoca de aur ... facem o combinatie care se numea FLORIS si era foarte aprciata cu ceva lamaie + ggheta ...

RETETA:
alcool dublu rafinat 92-96 -nu mai stiu ... 0,5L
o butelie de vin negru cabernet-merlot
o sticla de sirop de visine -sticla aia de 750mL care avea un model pe ea ...
--- se amesteca vinul cu alcoolul si apoi se adauga siropul
LA SFIRSIT PUNEAM CINDIMENTELE - ESENTA DE MIGDALE + ESENTA DE VANILIE
(pe astea le puneam can la 1/2-3/4 din ce scria pe sticla ca se pune pt sirop de migdale, vanilie ... )

... iesea ceva bun ... f. bun ... atit de bun ca de obicei se pierdea 1L din 2L ... la analiza produsului finit ... care analiza devenea degustare 

si a doua zii ... toata lumea vroia sa-si verifice impresiile POZITIVE   



_______________________________________
"O să intru în păcat,/Sfinte Doamne, ţine-mă!
Pentru vin nu am ficat,/Pentru apă... inimă! "PĂSTOREL

pus acum 13 ani
   
Ovidiu_65
Membru nou

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 4

Caberlot a scris:

pe vremuri ... in epoca de aur ... facem o combinatie care se numea FLORIS si era foarte aprciata cu ceva lamaie + ggheta ...

RETETA:
alcool dublu rafinat 92-96 -nu mai stiu
o butelie de vin negru cabernet-merlot
o sticla de sirop de visine -sticla aia de 750mL care avea un model pe ea ...
--- se amesteca vinul cu alcoolul si apoi se adauga siropul
LA SFIRSIT PUNEAM CINDIMENTELE - ESENTA DE MIGDALE + ESENTA DE VANILIE
(pe astea le puneam can la 1/2-3/4 din ce scria pe sticla ca se pune pt sirop de migdale, vanilie ... )

... iesea ceva bun ... f. bun ... atit de bun ca de obicei se pierdea 1L din 2L ... la analiza produsului finit ... care analiza devenea degustare 

si a doua zii ... toata lumea vroia sa-si verifice impresiile POZITIVE   


un litru de alcool puneati?


pus acum 12 ani
   
Caberlot
Moderator

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 2393
doar 0,5L ...
totalul era de 2L pe sarja ... 0,75Lvin+0,75Lsirop+0,5L=2L


:-)

p.s.
se serveste cu gheatza si lamiie ... clasic ... in pahare mai mari
... poate face o concurentza f.reusita la un martinii rosu ...


_______________________________________
"O să intru în păcat,/Sfinte Doamne, ţine-mă!
Pentru vin nu am ficat,/Pentru apă... inimă! "PĂSTOREL

pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la