Bauturi
Absint Bere Coniac Divin Gin Hidromel Ouzo Pălincă Rachiu Rom Sake Stroh Tequila Țuică Vermut Vin Vinars Vodcă Whiskey
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
Bauturi | Reguli | Inregistrare | Login
POZE BAUTURI
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie: runnyroxy
| Femeie 24 ani Suceava cauta Barbat 26 - 57 ani |
|
iunicu
Moderator
Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 677
|
|
Se pune apa la fiert fara sare. Ca albusul sa se pastreze compact si sa se coalguleze egal in jurul galbenusului se adauga o lingra de otet pentru un litru de apa. Cratita trebuie sa fie destul de mare pentru ca ouale sa nu fiarba inghesuite si sa poata sa fie scoase din apa. Cind apa clocoteste, se sparg ouale pe rind intr-o farfurioara si li se da drumul in cratita cu grije. Se acopera cratita, se face focul mic, astfel ca sa nu clocoteasca. Se tin 3 minute, pina ce albusul este coalgulat fara ca galbenusul sa fie rascopt. Se scot cu grija, cu o lingura lata, gaurita, se aseaza pe farfuria cu care vor fi servite si peste ele se toarna unt topit, fierbinte.
_______________________________________ Surprinde-ti ficatul! Bea niste apa!
|
|
pus acum 12 ani |
|
Admin
Administrator
Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 47
|
|
Ies delicioase cu rantas deasupra.
_______________________________________ Nu sunteti inca someri? Continuati sa cumparati importuri!
|
|
pus acum 12 ani |
|
Samogon
Moderator
Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1752
|
|
Mie nu mi-au ieşit niciodată ochiurile romāneşti, răscoapte sau cum s-or mai numi. Se īmprăştie ouăle prin toată cratiţa. Eu le fac la abur.
30.5KB
_______________________________________ ĪNVINUIRE = Procesul de transformare a mustului īn vin ĪMPRĂŞTIERE = Rezultatul procesului prin care beţivii se fac praştie
|
|
pus acum 12 ani |
|
Admin
Administrator
Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 47
|
|
Incearca sa dai focul mic astfel incat apa sa nu clocoteasca. O sa se zdrentareasca putin dar nu or sa se imprastie peste tot.
_______________________________________ Nu sunteti inca someri? Continuati sa cumparati importuri!
|
|
pus acum 12 ani |
|
proffranc111
Membru nou
Inregistrat: acum 5 ani
Postari: 7
|
|
salut. am vazut si apoi am probat mine in bucatarie. se ia un bol inauntrul caruia se pune folie alimentara. aceasta se unge un pic cu ulei se pun plante aromatice ce prefera fiecare, apoi se pune oul crud, se strange la gura, se leaga si se pune in apa ce clocoteste domol cam 5 minute. astfel se obtine ou posat mai simplu decat varianta traditionala cu apa otet vartej de apa in tigaie etc
|
|
pus acum 5 ani |
|