Bauturi
Absint Bere Coniac Divin Gin Hidromel Ouzo Pălincă Rachiu Rom Sake Stroh Tequila Țuică Vermut Vin Vinars Vodcă Whiskey
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
Bauturi | Reguli | Inregistrare | Login
POZE BAUTURI
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie: Pisii
| Femeie 24 ani Ialomita cauta Barbat 24 - 44 ani |
|
Samogon
Moderator
Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1752
|
|
Este una din reţetele mele favorite. Câteodată alternez reţeta de peşte marinat cu conservele din peşte crud făcute în casă. Mi s-ar părea un chin să stau la masă şi să aleg os cu os. Dar aşa oasele se înmoaie şi se mănâncă cu totul.
Ingrediente: - 10 peşti (hering, macrou, păstrăv, etc.) - 10 linguri de oţet de 9 grade - O ceapă tăiată fâşii - Un morcov ras rondele - Apă cât să-i acopere - Boabe de piper - Câteva Foi de dafin - 2-3 boabe de enibahar - Sare după gust
Preparare: Se curăţă peştii de intestine şi se spală. Se pun într-o cratiţă cu ceapa, morcovul ras, condimentele şi sarea şi se adaugă atâtea linguri de oţet câţi peşti avem (10 peşti - 10 linguri de oţet). Se adaugă apă cât să acopere peştii şi se fierb o oră la foc mic cu capacul deasupra. La sfârşit se mănâncă cu tot cu oase, şiră şi cap. Poftă mare!
_______________________________________ ÎNVINUIRE = Procesul de transformare a mustului în vin ÎMPRĂŞTIERE = Rezultatul procesului prin care beţivii se fac praştie
|
|
pus acum 12 ani |
|
Samogon
Moderator
Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1752
|
|
Am uitat să pun poză
54.3KB
_______________________________________ ÎNVINUIRE = Procesul de transformare a mustului în vin ÎMPRĂŞTIERE = Rezultatul procesului prin care beţivii se fac praştie
|
|
pus acum 12 ani |
|