Bauturi
Absint Bere Coniac Divin Gin Hidromel Ouzo Pălincă Rachiu Rom Sake Stroh Tequila Țuică Vermut Vin Vinars Vodcă Whiskey
Lista Forumurilor Pe Tematici
Bauturi | Reguli | Inregistrare | Login

POZE BAUTURI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Pisii
Femeie
24 ani
Ialomita
cauta Barbat
24 - 44 ani
Bauturi / Bucatarie / Peste marinat Moderat de Caberlot, Samogon, iunicu, pazucu, sergiurau, strava
Autor
Mesaj Pagini: 1
Samogon
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1752
Este una din reţetele mele favorite. Câteodată alternez reţeta de peşte marinat cu conservele din peşte crud făcute în casă.  Mi s-ar părea un chin să stau la masă şi să aleg os cu os. Dar aşa oasele se înmoaie şi se mănâncă cu totul.

Ingrediente:
- 10 peşti (hering, macrou, păstrăv, etc.)
- 10 linguri de oţet de 9 grade
- O ceapă tăiată fâşii
- Un morcov ras rondele
- Apă cât să-i acopere
- Boabe de piper
- Câteva Foi de dafin
- 2-3 boabe de enibahar
- Sare după gust

Preparare:
Se curăţă peştii de intestine şi se spală. Se pun într-o cratiţă cu ceapa, morcovul ras, condimentele şi sarea şi se adaugă atâtea linguri de oţet câţi peşti avem (10 peşti - 10 linguri de oţet). Se adaugă apă cât să acopere peştii şi se fierb o oră la foc mic cu capacul deasupra. La sfârşit se mănâncă cu tot cu oase, şiră şi cap.
Poftă mare!


_______________________________________
ÎNVINUIRE = Procesul de transformare a mustului în vin
ÎMPRĂŞTIERE = Rezultatul procesului prin care beţivii se fac praştie

pus acum 12 ani
   
Samogon
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1752
Am uitat să pun poză 

peste marinat uitat să pun

54.3KB


_______________________________________
ÎNVINUIRE = Procesul de transformare a mustului în vin
ÎMPRĂŞTIERE = Rezultatul procesului prin care beţivii se fac praştie

pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la