Bauturi
Absint Bere Coniac Divin Gin Hidromel Ouzo Pălincă Rachiu Rom Sake Stroh Tequila Țuică Vermut Vin Vinars Vodcă Whiskey
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
Bauturi | Reguli | Inregistrare | Login
POZE BAUTURI
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie: andreeadede
| Femeie 24 ani Ilfov cauta Barbat 24 - 39 ani |
|
Samogon
Moderator
Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1752
|
|
Dupa un an de folosire intensa a instalatiei, cred ca e timpul sa dau o fierbere de curatare a tuturor tevilor, mufelor, umpluturii si altor subansamble.
Eu stiu asa: apa cu otet sau apa cu sare de lamaie. Un nene pe youtube zice ca e mai buna sarea de lamaie. Dar daca le combin, adica apa, otet si sare de lamaie? Ati incercat? Cum ati facut?
Vreau sa fierb o ora si sa las sa sufle abur prin toate iesirile. Stiu ca e la fel de inutil precum stersul prafului. Stau tevile lucioase pana la urmatoarea distilare cand se fac la loc negre precum praful care a doua zi e la loc dupa ce cu o zi in urma te-ai chinuit sa-l stergi.
Dar am zis ca macar odata pe an, hai...
_______________________________________ ÎNVINUIRE = Procesul de transformare a mustului în vin ÎMPRĂŞTIERE = Rezultatul procesului prin care beţivii se fac praştie
|
|
pus acum 3 ani |
|
bionut
50%
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 293
|
|
Eu cu apa si otet am curatat coloana inainte de prima utilizare. Nu stiu cum se evapora acidul citric... Otetul sigur functioneaza. Daca ai o cuva destul de lunga poti face apa cu sare de lamaie si sa imersezi coloana in ea. In 20 minute iese cuprul ca nou. Economisesti si energie asa.
|
|
pus acum 3 ani |
|