Bauturi
Absint Bere Coniac Divin Gin Hidromel Ouzo Pălincă Rachiu Rom Sake Stroh Tequila Țuică Vermut Vin Vinars Vodcă Whiskey
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
Bauturi | Reguli | Inregistrare | Login
POZE BAUTURI
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie: luiza69 Profile
| Femeie 25 ani Bucuresti cauta Barbat 27 - 75 ani |
|
Samogon
Moderator
Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1752
|
|
Ce parere aveti? Ati bea chestia aia, chiar si daca un chimist garanteaza ca este buna de baut?
Multi poate m-ar blama ca aduc in atentie asemenea porcarii, insa mi se pare foarte interesant. Tocmai de-aia am deschis discutia aici si nu pe la bauturi distilate / fermentate. Eu l-as incadra in categoria alcoolului pentru uz extern, frectii, curatari, dezinfectari si alte scopuri mai putin de baut.
_______________________________________ ĪNVINUIRE = Procesul de transformare a mustului īn vin ĪMPRĂŞTIERE = Rezultatul procesului prin care beţivii se fac praştie
|
|
pus acum 5 ani |
|
Amedeo
50%
Inregistrat: acum 9 ani
Postari: 273
|
|
Dacă era ieftin și ușor de produs probabil că pīnă acum am fi băut toți. Da` cică se fac eforturi īn privința asta: In 2010, a genetically engineered yeast strain was developed to produce its own cellulose-digesting enzymes. Assuming this technology can be scaled to industrial levels, it would eliminate one or more steps of cellulolysis, reducing both the time required and costs of production.
|
|
pus acum 5 ani |
|