Bauturi
Absint Bere Coniac Divin Gin Hidromel Ouzo Pălincă Rachiu Rom Sake Stroh Tequila Țuică Vermut Vin Vinars Vodcă Whiskey
Lista Forumurilor Pe Tematici
Bauturi | Reguli | Inregistrare | Login

POZE BAUTURI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
BrianaS
Femeie
23 ani
Bucuresti
cauta Barbat
26 - 57 ani
Bauturi / Administratori Moderatori / Mai bea cineva prin Ro ? Moderat de Caberlot, Samogon, iunicu, pazucu, sergiurau, strava
Autor
Mesaj Pagini: 1
Caberlot
Moderator

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 2392


... vreau sa stiu daca ... mai bea cineva prin Ro ?

... sau poate ca s-a lasat prohibitia ... si eu nu am aflat 

Vreau sa stiu si eu ce o sa beau la vara  .. apa sau alcohoalleee 


Toate cele bune !
 

p.s.
stiu ca e cald prin ro ... dar totusi ... apa doar ?


_______________________________________
"O să intru īn păcat,/Sfinte Doamne, ţine-mă!
Pentru vin nu am ficat,/Pentru apă... inimă! "PĂSTOREL

pus acum 6 ani
   
pazucu
Moderator

Din: Humoreni , Suceava
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 839
Ești in Romānia sau trebuie sa vii sau deja ai plecat ?

_______________________________________
"nimic nu se pierde ,totul se transforma"

pus acum 6 ani
   
Caberlot
Moderator

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 2392
o sa aterizez pentru 2 saptamani 

Cum mai merge productia


Am gustat un coniac facut acum 10 ani       
si concluzia e ca butoiul face mult DAR Timpul face si mai MULT !   

Sanatate si hai noroc !


_______________________________________
"O să intru īn păcat,/Sfinte Doamne, ţine-mă!
Pentru vin nu am ficat,/Pentru apă... inimă! "PĂSTOREL

pus acum 6 ani
   
pazucu
Moderator

Din: Humoreni , Suceava
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 839
Cānd vii , ai timp de vizite , vii la mine ?

_______________________________________
"nimic nu se pierde ,totul se transforma"

pus acum 6 ani
   
pazucu
Moderator

Din: Humoreni , Suceava
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 839
Suna-ma cānd ajungi te rog . Eu nu te pot suna , așa cum ai zis , cānd te sun eu tu dormi !

_______________________________________
"nimic nu se pierde ,totul se transforma"

pus acum 6 ani
   
Caberlot
Moderator

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 2392
Ok
pe saptamana viitoare !

mai da nr inca o data 


_______________________________________
"O să intru īn păcat,/Sfinte Doamne, ţine-mă!
Pentru vin nu am ficat,/Pentru apă... inimă! "PĂSTOREL

pus acum 6 ani
   
Caberlot
Moderator

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 2392
   

... fac doar o verificare  daca nu mai bea nimeni  cred ca ma las de baut    ca daca bei singur esti alcoolic     



p.s.
la -7C ... beau vin fiert
... am si un chit de bere neagra ... dar de ce sa-l pun la facut pe vremea asta ?


_______________________________________
"O să intru īn păcat,/Sfinte Doamne, ţine-mă!
Pentru vin nu am ficat,/Pentru apă... inimă! "PĂSTOREL

pus acum 10 luni
   
Samogon
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1752
Tot acolo stai, Cab? Cand vii in Bucuresti? Mai tin legatura doar cu Licap dar nu ne-am intalnit pana acum din cauza distantei mari. Chiar si astazi m-a sunat si am discutat dar nimic de alcoale. Pe mine m-a patruns o noua pasiune pentru lucrul cu lemnul si sufar foarte tare ca ma reclama vecinii de bloc in fiecare zi la administratie ca ii deranjeaza zgomotele de ferastrau, dalti, ciocane, rindea, raspel, smirghel si alte unelte.

Aceasta este ultima mea creatie. 

PS: bautura a devenit ceva foarte rar in ultima vreme. Nu prea se impaca bautul cu taiatul precis, cu daltuitul sau cu impinsul la rindea.

mai bea cineva prin tot acolo stai, cab? cand vii bucuresti? mai tin legatura doar licap dar ne-am

47.1KB


_______________________________________
ĪNVINUIRE = Procesul de transformare a mustului īn vin
ĪMPRĂŞTIERE = Rezultatul procesului prin care beţivii se fac praştie

pus acum 9 luni
   
Caberlot
Moderator

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 2392
      Samogoane
... f f f frumos chiar imi place 

BRAVO 

frumoasa si pasiunea asta ... si eu am visat sa ma joc cu lemnul    dar nu am ajuns ... am ramas doar la pescuit si la vinuri pe care uneori le mai si reciclez
... inca mai am niste malturi vechi de 7-8-10 ani    nici nu mai stiu

Ma bucur ca esti OK ... si da tot departe sunt  tot in asa zisa democratie

E brad ce ai folosit ?


 


_______________________________________
"O să intru īn păcat,/Sfinte Doamne, ţine-mă!
Pentru vin nu am ficat,/Pentru apă... inimă! "PĂSTOREL

pus acum 8 luni
   
Samogon
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1752
Ma bucur ca iti place, Cab. Este brad, da. Am folosit cam 11 scanduri de 22x150x3000 mm. Doar manerele sunt din fag.



_______________________________________
ĪNVINUIRE = Procesul de transformare a mustului īn vin
ĪMPRĂŞTIERE = Rezultatul procesului prin care beţivii se fac praştie

pus acum 8 luni
   
sergiurau
Moderator

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 168
Salutare, băieți 🤗
Cīt de fain, Iuliane! ❤️❤️❤️ Bravo ție!!


_______________________________________
Cu limba īnegrită, cu dinții violeți
Sīnt mort și eu de beat, sīnt morți și ei de beți

Armand C Banu

pus acum 7 luni
   
Caberlot
Moderator

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 2392
Sam & Sergiu

cred ca ar trebuii sa te apuci de facut stupi pt albine  acolo inca se cauta lemnul    asa cred
... dar daca ma gandesc bine ... prin cacacnada se fac si stupi de spuma poliuretanica    clima e f. dura pe aici

Sa ai spor SAM 

p.s.
... dupa un hamburger de bizon am bagat un cidru de mere aromat cu hamei    BUN 
... ... o sa mai incerc reteta asta de cidru


_______________________________________
"O să intru īn păcat,/Sfinte Doamne, ţine-mă!
Pentru vin nu am ficat,/Pentru apă... inimă! "PĂSTOREL

pus acum 7 luni
   
Samogon
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1752

sergiurau a scris:

Salutare, băieți 🤗
Cīt de fain, Iuliane! ❤️❤️❤️ Bravo ție!!


Multumesc, Sergiu! Incantat de aprecierile pozitive! Mai scrie-ne ce mai faci!

Cab,  mi-ai dat o tema serioasa... cu stupii
Nici nu inteleg cum de nu m-am gandit pana acum


_______________________________________
ĪNVINUIRE = Procesul de transformare a mustului īn vin
ĪMPRĂŞTIERE = Rezultatul procesului prin care beţivii se fac praştie

pus acum 7 luni
   
Caberlot
Moderator

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 2392
Sam

...tu ai experienta la ... cidru 
m-am hotarat sa fac un cidru  dupa ce am vazut ca sucul de mere- limpede si pasteurizat , fermenteaza la cald    asa ca am facut un test    si rezultatul promite  ... nu de alta dar iese mai ieftin ca berea
... oricum o sa-l aromez cu hamei 

... totusi nu prea am de ales ... trbuie sa adaug si 2 linguri de zahar pe un L ... pt ca nu sunt sigur cat zahar e    si cat indulcitor  ... ei zic ca e doar suc de mere natural cu 25g zahar in 250mL suc 


O SA VEDEM


_______________________________________
"O să intru īn păcat,/Sfinte Doamne, ţine-mă!
Pentru vin nu am ficat,/Pentru apă... inimă! "PĂSTOREL

pus acum 7 luni
   
Caberlot
Moderator

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 2392

1-1 


_______________________________________
"O să intru īn păcat,/Sfinte Doamne, ţine-mă!
Pentru vin nu am ficat,/Pentru apă... inimă! "PĂSTOREL

pus acum 7 luni
   
Samogon
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1752
Cab,
   Musturile mele de cidru nu prea aveau sub 100-120g zaharuri pe kg must. Doua linguri de zahar, cu varf, cred ca mai adauga inca 50g. Este chiar optim adaosul. S-ar putea sa-ti iasa la 8,5%.

   Curios cum gasesti cidru mai ieftin ca berea. Aici nici la oferte nu-ti vine sa te apropii. Am luat de curiozitate dar tot mai mult imi place ala facut acasa din mere de la piata si cu drojdii alese.



_______________________________________
ĪNVINUIRE = Procesul de transformare a mustului īn vin
ĪMPRĂŞTIERE = Rezultatul procesului prin care beţivii se fac praştie

pus acum 7 luni
   
Caberlot
Moderator

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 2392
Sam

... daa e curios cum pe 6x2L=12L am dat  16CAD ... si zice ca e must cu apa si must concentrat de mere 100% natural
... am ramas surprins ca a inceput sa fermenteze un bidon inceput si uitat in garaj la caldura    asa ca am zis sa incerc    si am pus o urma de drojdie turbo recuperata si hrana pt drozdii ca sa fiu sigur ca nu sunt urme de oteteala   ... acum bulbuceste

... in rest am gandit ca si tine ... 2 linguri max 50g zahar

nu stiu ce adaus de tanini sa bag ... oare niste casis merge ... daca gasesc congelate^

Oricum hameiul da ceva amareala + aroma ... sper sa echilibreze    si sa fermenteze la SEC 


 

p.s.
as fi vrut ceva mai slab de 4-5% ... dar nu cred sa se pastreze
... casis = coacaze ... asta o sa-mi dubleze pretul


_______________________________________
"O să intru īn păcat,/Sfinte Doamne, ţine-mă!
Pentru vin nu am ficat,/Pentru apă... inimă! "PĂSTOREL

pus acum 7 luni
   
Caberlot
Moderator

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 2392
  Sam
ce mai produci


_______________________________________
"O să intru īn păcat,/Sfinte Doamne, ţine-mă!
Pentru vin nu am ficat,/Pentru apă... inimă! "PĂSTOREL

pus acum 4 luni
   
Caberlot
Moderator

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 2392
  cidru de mere

suc de mere10L+1L sirop de coacaze
8-9%

mai bea cineva prin   cidru mere suc mere10l+1l sirop coacaze 8-9%

41.6KB


_______________________________________
"O să intru īn păcat,/Sfinte Doamne, ţine-mă!
Pentru vin nu am ficat,/Pentru apă... inimă! "PĂSTOREL

pus acum 4 luni
   
Samogon
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1752

Caberlot a scris:

  Sam
ce mai produci


Neutre in ultima vreme insa chiar in seara asta m-am hotarat sa ma reapuc de whiskyuri cu aschii. Nu mai am timp liber ca in alte vremuri dar este destul de bine acum. Drumul pana la munca imi ia 15 minute iar probramul de 8 ore pe zi si 8 libere pe luna se respecta. Cateodata nici nu stiu cum sa ma impart intre atatea hobiuri. Nu-mi ajunge ziua cat e de mare. Daca se inventeaza pastila care sa inlocuiasca somnul, sunt primul care o incerc.

PS: De vreo 4 luni lucrez la Hornbach Berceni, la departamentul de debitare, unde se taie lemn, PAL, MDF, OSB, placaje, blaturi, glafuri si multe altele + cant pe comanda. Imi place foarte mult si ma bucur ca am tot timpul ceva de facut la munca. Niciodata nu ma plictisesc.


_______________________________________
ĪNVINUIRE = Procesul de transformare a mustului īn vin
ĪMPRĂŞTIERE = Rezultatul procesului prin care beţivii se fac praştie

pus acum 4 luni
   
Caberlot
Moderator

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 2392

La multi ani si spor la ALAMBIC ! 

 


_______________________________________
"O să intru īn păcat,/Sfinte Doamne, ţine-mă!
Pentru vin nu am ficat,/Pentru apă... inimă! "PĂSTOREL

pus acum 1 luna
   
sergiurau
Moderator

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 168
La mulți ani! 🤗🥳

_______________________________________
Cu limba īnegrită, cu dinții violeți
Sīnt mort și eu de beat, sīnt morți și ei de beți

Armand C Banu

pus acum 3 saptamani
   
Pagini: 1  

Mergi la