licap
30%
 Din: Nürnberg
Inregistrat: acum 10 ani
Postari: 136
|
|
Sal Caberlot. Ce bine ca nu esti mort si tu. Imi pare rau pt Pazucu - mort, probabil picat in cada aia mare a lui, Constantin, Strava, Iunicu,Sinenomine, Samagon, morti cu totii. Sau poate au trecut la alta religie, cine stie . Cred ca cea mai mare pierdere este Sinenomine. Omul asta stia si experimenta multe, cred ca era inginer de profesie, se puteau afla atitea lucruri - imi pare tare rau.... Cred ca cei din EstEuropa sunt mai buni ca noi la aia de prune - parerea mea. As vrea sa diversific putin distilatul meu care hodineste pe aschii. Am gustat si degustat multe uischiuri pe aici din Germania - de la 7 E pina la 40 E. Aproape toate posirci - pisweissuri. Caramel cit cuprinde, multa frunte si in rest nimic. Nu le enumar { doar daca vreti } pe cele care nu mi-au placut, o impresie buna mi-a facut Laphroaig, cu ale sale miresme deosebite- medicina, sare de mare, ocean , barca veche de lemn, cotet de caine etc da chiar as vrea ca o parte din distilatul meu sa samene cit de cit. Probabil voi pune intr-o damigeana de 15 l ceva ierburi amare un pic de iod, ceva... Mi-e rusine sa-l intreb pe dom Marinica - sigur el stie ceva magie in sensul asta. In rest o sa fac cum zici tu Caberlöt, cind ma duc in Ro, il lungesc pina la 45 gr, il pun pe aschii noi noute - la diferite grade de coacere si... rabdare si tutun... Bineinteles ca am luat cu mine provizii , pe care le-am pus pe aschii in sistem turbo...din cind in cind mai bag nasul, mai trag cite-o limba... Numa bine... 
|
|