Bauturi
Absint Bere Coniac Divin Gin Hidromel Ouzo Pălincă Rachiu Rom Sake Stroh Tequila Țuică Vermut Vin Vinars Vodcă Whiskey
Lista Forumurilor Pe Tematici
Bauturi | Reguli | Inregistrare | Login

POZE BAUTURI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
OnutzaGirl
Femeie
24 ani
Galati
cauta Barbat
24 - 51 ani
Bauturi / Bucatarie / Recuperator de caldura Moderat de Caberlot, Samogon, iunicu, pazucu, sergiurau, strava
Autor
Mesaj Pagini: 1
FlorinB
20%

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 10 ani
Postari: 88
... si pentru ca tot consum gazul...
... si pentru ca tot nu mai e loc pe aragaz...
... si pentru ca tot trebuie sa mancam...

- 2 snitzele de vita
- amestecul magic de ierburi (gen condiment italian, cu rozmarin ca vedeta)
- un capac incalzit de blaz in plina activitate
- rabdare

Astea sunt toate ingredientele...

Si pentru ca tot mai e putin loc, am pus si 2 mere la copt, favoritele juniorului.

caldura ... pentru tot consum pentru tot mai loc pentru tot trebuie mancam...- snitzele vita-

33.8KB


pus acum 9 ani
   
FlorinB
20%

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 10 ani
Postari: 88
Detaliu:

caldura detaliu:

29.7KB


pus acum 9 ani
   
Caberlot
Moderator

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 2374
...    pt ca activitatea de distilare cere timp    cred ca e bine sa aranjezi cu o proteina  sa se intilneasca cu o molecula selectionata=de distilat 


... si ca sa mai schimbi    mine seara foloseste metoda ... papilote 
adica intr-o folie de Al pui fleica +ceva legume(ardei,ceapa etc)+condimente(sare,piper,usturoi etc) si faci un pachetel frumos = asa cum impachetezi tortul ca sa nu atingi partea de sus cu la multi ani  = incerci sa crezi o punga= un spatiu inchis ca sa ramina acolo aromele si sa nu pierzi zeama

... asta te va scutii de curatat capacul 


sporuri!
 

p.s.
mai ales la peste merge suuper !


_______________________________________
"O să intru īn păcat,/Sfinte Doamne, ţine-mă!
Pentru vin nu am ficat,/Pentru apă... inimă! "PĂSTOREL

pus acum 9 ani
   
Samogon
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1737
Si eu mai puneam fripturi pe cazan cand mi se facea foame. Am "prajit" si oua... bine, la oua e mai greu sa le faci sa stea.

Perioada asta m-a mai ajutat mama cu mancare de la ei ca altfel nu ma descurcam. Aragazul meu e mai mereu ocupat cu plamadiri si distilari.


_______________________________________
ĪNVINUIRE = Procesul de transformare a mustului īn vin
ĪMPRĂŞTIERE = Rezultatul procesului prin care beţivii se fac praştie

pus acum 9 ani
   
FlorinB
20%

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 10 ani
Postari: 88
@Caberlot: DA, curatatul capacului e o problema, data viitoare pun cel putin o folie de cuptor.
Am vrut carnea fripta, nu inabusita, dar in mod sigur voi incerca si varianta cu legume in punga.
De fapt, imi amintesc din copilarie un fel de mancare se se numea "pui la punga". avea de toate (legume) si chiar si pui... :P
Atata doar ca se cocea in cuptor, dar gasim si retete mai "plate" dpdv geometric, care sa se preteze la capace de blazuri.


@Samogon: hmmm... mi-ai dat o foarte buna idee.
Pentru ou o sa iau o felie de paine si o sa ii scot miezul.
Coaja de paine care ramane e numai buna sa tina oul pe loc pana se coaguleaza.



pus acum 9 ani
   
pazucu
Moderator

Din: Humoreni , Suceava
Inregistrat: acum 10 ani
Postari: 839
bai baieti ,luati lucrurile in serios , nu va jucati cu prostii !      


gif uploader


screen shot pc

ei ,vedeti cine e in lantul trofic?       


_______________________________________
"nimic nu se pierde ,totul se transforma"

pus acum 9 ani
   
FlorinB
20%

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 10 ani
Postari: 88
In lantul trofic din tava ta - Porc-Over-Pui-Over-Cartofi !! 
Se numeste POPOC


pus acum 9 ani
   
pazucu
Moderator

Din: Humoreni , Suceava
Inregistrat: acum 10 ani
Postari: 839
da asa este,patul pe care dorm este de cartofi .
cred ca este usor de imaginat cum sau facut cartofii aia taiati in doua pe care s-a scurs zeama de la carnurile care au stat in bait .      


_______________________________________
"nimic nu se pierde ,totul se transforma"

pus acum 9 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la