Bauturi
Absint Bere Coniac Divin Gin Hidromel Ouzo Pălincă Rachiu Rom Sake Stroh Tequila Țuică Vermut Vin Vinars Vodcă Whiskey
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
Bauturi | Reguli | Inregistrare | Login
POZE BAUTURI
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie: angel_jo pe Simpatie
| Femeie 25 ani Bucuresti cauta Barbat 25 - 72 ani |
|
FlorinB
20%
Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 10 ani
Postari: 88
|
|
... si pentru ca tot consum gazul... ... si pentru ca tot nu mai e loc pe aragaz... ... si pentru ca tot trebuie sa mancam...
- 2 snitzele de vita - amestecul magic de ierburi (gen condiment italian, cu rozmarin ca vedeta) - un capac incalzit de blaz in plina activitate - rabdare
Astea sunt toate ingredientele...
Si pentru ca tot mai e putin loc, am pus si 2 mere la copt, favoritele juniorului.
33.8KB
|
|
pus acum 10 ani |
|
FlorinB
20%
Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 10 ani
Postari: 88
|
|
|
pus acum 10 ani |
|
Samogon
Moderator
Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1752
|
|
Si eu mai puneam fripturi pe cazan cand mi se facea foame. Am "prajit" si oua... bine, la oua e mai greu sa le faci sa stea.
Perioada asta m-a mai ajutat mama cu mancare de la ei ca altfel nu ma descurcam. Aragazul meu e mai mereu ocupat cu plamadiri si distilari.
_______________________________________ ĪNVINUIRE = Procesul de transformare a mustului īn vin ĪMPRĂŞTIERE = Rezultatul procesului prin care beţivii se fac praştie
|
|
pus acum 10 ani |
|
FlorinB
20%
Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 10 ani
Postari: 88
|
|
@Caberlot: DA, curatatul capacului e o problema, data viitoare pun cel putin o folie de cuptor. Am vrut carnea fripta, nu inabusita, dar in mod sigur voi incerca si varianta cu legume in punga. De fapt, imi amintesc din copilarie un fel de mancare se se numea "pui la punga". avea de toate (legume) si chiar si pui... :P Atata doar ca se cocea in cuptor, dar gasim si retete mai "plate" dpdv geometric, care sa se preteze la capace de blazuri.
@Samogon: hmmm... mi-ai dat o foarte buna idee. Pentru ou o sa iau o felie de paine si o sa ii scot miezul. Coaja de paine care ramane e numai buna sa tina oul pe loc pana se coaguleaza.
|
|
pus acum 10 ani |
|
FlorinB
20%
Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 10 ani
Postari: 88
|
|
In lantul trofic din tava ta - Porc-Over-Pui-Over-Cartofi !! Se numeste POPOC
|
|
pus acum 10 ani |
|
pazucu
Moderator
Din: Humoreni , Suceava
Inregistrat: acum 10 ani
Postari: 839
|
|
da asa este,patul pe care dorm este de cartofi . cred ca este usor de imaginat cum sau facut cartofii aia taiati in doua pe care s-a scurs zeama de la carnurile care au stat in bait .
_______________________________________ "nimic nu se pierde ,totul se transforma"
|
|
pus acum 10 ani |
|