Bauturi
Absint Bere Coniac Divin Gin Hidromel Ouzo Pălincă Rachiu Rom Sake Stroh Tequila Țuică Vermut Vin Vinars Vodcă Whiskey
Lista Forumurilor Pe Tematici
Bauturi | Reguli | Inregistrare | Login

POZE BAUTURI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Nebunyka
Femeie
21 ani
Bacau
cauta Barbat
21 - 52 ani
Bauturi / Bucatarie / d'ale porcului=porcarii :-) Moderat de Caberlot, Samogon, iunicu, pazucu, sergiurau, strava
Autor
Mesaj Pagini: 1
Caberlot
Moderator

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 2391
PAI CA TOT VINE SEZONUL ...

m-am gindit sa abordam subiectul ... CRACIUNUL__ Prepoarate Speciale

si incep cu ... un Muschi_Tziganesc ... varianta de balcon 

si vreau sa va spun ca ... merge al dracu de bine cu un coniac balcon  daca il lasam la 50%    ca sa arda un pic din stomac in sus pe gitlejjj 

daca vrea cineva detalii ...  aici sunt !


 

p.s.
la noi le spune ... PESTI la muschiuletzii astia ... cam 6x4 cm ... NU e PECEA
... asta asha ca si consolare dupa un sezon ... scurt ===>mai slab 

d'ale :-) pai tot vine sezonul ... m-am gindit abordam subiectul ... prepoarate speciale incep ...

30KB


_______________________________________
"O să intru în păcat,/Sfinte Doamne, ţine-mă!
Pentru vin nu am ficat,/Pentru apă... inimă! "PĂSTOREL

pus acum 11 ani
   
Caberlot
Moderator

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 2391
.. BUN ,

se pare ca muschiuletzul nu v-a impresionat ...
... sa trecem la PECE=marele dorsal de pe spatele porcului

uite si proba :

se pare ca eu sunt cel mai carnivor pe aici ... ...

 

d'ale :-) bun ,se pare v-a ... ... trecem dorsal spatele porcului uite proba pare sunt cel mai

39.2KB


_______________________________________
"O să intru în păcat,/Sfinte Doamne, ţine-mă!
Pentru vin nu am ficat,/Pentru apă... inimă! "PĂSTOREL

pus acum 11 ani
   
iunicu
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 677
Nici nu avem ce discuta pana nu scrii o reteta. Pozele sunt super apetisante.

_______________________________________
Surprinde-ti ficatul!
Bea niste apa!

pus acum 11 ani
   
Caberlot
Moderator

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 2391
... am pierdut 15 min de scris 
o sa revin cind ma lasa ... inamicul 

am revenit ...
repede , reteta e : Usturoi+Otet+Sare++Condimente ==> rezulta p pasta cam de consistentza la un Ketchup ...
... se unge carnea=muschii & slaninile  cu pasta asta=cum pui unt pe piine  si se lasa la rece 5-7-zile la rece=afara intr-o cutie de plastic cu capac ... pt urgente merge si doar 3 zile 
... experienta mea zice ca aprox.15g sare/kg da bine

dupa asta se dau la fum ... muschii ... cam 2-3 fumuri de 2-3 ore ... cu cires la carne si/sau stejar/artar la slnina.

.. eu am o mica afumatoare electrica-facuta pe balcon ... si un fum cu un pumn de aschii=o cana dureaza 2-3 ore ... si scoate fum ca 2-3 fumatori suparati


sporuri!
:-)


_______________________________________
"O să intru în păcat,/Sfinte Doamne, ţine-mă!
Pentru vin nu am ficat,/Pentru apă... inimă! "PĂSTOREL

pus acum 11 ani
   
Caberlot
Moderator

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 2391
... si ca sa nu mai revin ... uite si procesarea 

... ceva provizoriu facut repede acum 7 ani ...
==> tot ce e provizoriu tinde sa devina definitiv

 

d'ale :-) ... mai revin ... uite ... ceva provizoriu facut repede acum ani ... ==> tot provizoriu

40.9KB


_______________________________________
"O să intru în păcat,/Sfinte Doamne, ţine-mă!
Pentru vin nu am ficat,/Pentru apă... inimă! "PĂSTOREL

pus acum 11 ani
   
alnick
Membru nou

Din: Sebes
Inregistrat: acum 2 ani
Postari: 3
Cam tot 15 grame de sare pun si eu. Dupa afumare eu as vrea sa le tin la 12, 13 grade si cam 80% umiditate. Am un frigider cu controler de temperature. Mai trebuie un umidificator.

d'ale :-) cam tot grame sare pun eu. dupa afumare vrea tin 12, grade cam 80% umiditate. frigider

25.8KB


pus acum 2 ani
   
alnick
Membru nou

Din: Sebes
Inregistrat: acum 2 ani
Postari: 3
Pofta mare!

d'ale :-) pofta mare!

26.5KB


pus acum 2 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la