Bauturi
Absint Bere Coniac Divin Gin Hidromel Ouzo Pălincă Rachiu Rom Sake Stroh Tequila Țuică Vermut Vin Vinars Vodcă Whiskey
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
Bauturi | Reguli | Inregistrare | Login
POZE BAUTURI
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie: Naturesk la Simpatie.ro
 | Femeie 24 ani Bucuresti cauta Barbat 25 - 47 ani |
|
Caberlot
Moderator
 Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 2392
|
|
.. BUN ,
se pare ca muschiuletzul nu v-a impresionat ... ... sa trecem la PECE=marele dorsal de pe spatele porcului
uite si proba :
se pare ca eu sunt cel mai carnivor pe aici ... ...

39.2KB
_______________________________________ "O să intru în păcat,/Sfinte Doamne, ţine-mă! Pentru vin nu am ficat,/Pentru apă... inimă! "PĂSTOREL
|
|
pus acum 12 ani |
|
iunicu
Moderator
 Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 677
|
|
Nici nu avem ce discuta pana nu scrii o reteta. Pozele sunt super apetisante.
_______________________________________ Surprinde-ti ficatul! Bea niste apa!
|
|
pus acum 12 ani |
|
Caberlot
Moderator
 Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 2392
|
|
... am pierdut 15 min de scris o sa revin cind ma lasa ... inamicul 
am revenit ... repede , reteta e : Usturoi+Otet+Sare++Condimente ==> rezulta p pasta cam de consistentza la un Ketchup ... ... se unge carnea=muschii & slaninile cu pasta asta=cum pui unt pe piine si se lasa la rece 5-7-zile la rece=afara intr-o cutie de plastic cu capac ... pt urgente merge si doar 3 zile ... experienta mea zice ca aprox.15g sare/kg da bine
dupa asta se dau la fum ... muschii ... cam 2-3 fumuri de 2-3 ore ... cu cires la carne si/sau stejar/artar la slnina.
.. eu am o mica afumatoare electrica-facuta pe balcon ... si un fum cu un pumn de aschii=o cana dureaza 2-3 ore ... si scoate fum ca 2-3 fumatori suparati
sporuri! :-)
_______________________________________ "O să intru în păcat,/Sfinte Doamne, ţine-mă! Pentru vin nu am ficat,/Pentru apă... inimă! "PĂSTOREL
|
|
pus acum 12 ani |
|
alnick
Membru nou
Din: Sebes
Inregistrat: acum 3 ani
Postari: 3
|
|
Cam tot 15 grame de sare pun si eu. Dupa afumare eu as vrea sa le tin la 12, 13 grade si cam 80% umiditate. Am un frigider cu controler de temperature. Mai trebuie un umidificator.
25.8KB
|
|
pus acum 3 ani |
|
alnick
Membru nou
Din: Sebes
Inregistrat: acum 3 ani
Postari: 3
|
|
|
pus acum 3 ani |
|