Bauturi
Absint Bere Coniac Divin Gin Hidromel Ouzo Pălincă Rachiu Rom Sake Stroh Tequila Țuică Vermut Vin Vinars Vodcă Whiskey
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
Bauturi | Reguli | Inregistrare | Login
POZE BAUTURI
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie: bruneta_ta_us
| Femeie 25 ani Giurgiu cauta Barbat 25 - 52 ani |
|
Admin
Administrator
Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 47
|
|
Dupa cum auzim in fiecare an la stiri, sunt persoane care mor intoxicate cu dioxid de carbon in propriile beciuri. Stim toti ca in procesul de fermentatie se produce foarte mult dioxid de carbon care este nedetectat de simturile noastre si care este un gaz greu ce se aduna in partea de jos a incaperilor, in gropi... Beciul este rezervorul perfect pentru acumularile de dioxid de carbon. Cum ne ferim? Toamna cand vinul fermenteaza cel mai bine este sa intri in beci cu o lumanare in mana. Daca lumanarea se stinge inseamna ca acolo nu este oxigen si urmeaza ca in cateva secunde sa va pierdeti cunostinta. Iesiti imediat afara la aer!!!
_______________________________________ Nu sunteti inca someri? Continuati sa cumparati importuri!
|
|
pus acum 12 ani |
|
Samogon
Moderator
Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1752
|
|
Bine ar fi ca beciurile să fie prevăzute cu sistem de aerisire. E simplu de montat o ţeavă din PVC pānă la podeaua pivniţei cu ventilator care să scoată gazul letal afară din īncăpere.
_______________________________________ ĪNVINUIRE = Procesul de transformare a mustului īn vin ĪMPRĂŞTIERE = Rezultatul procesului prin care beţivii se fac praştie
|
|
pus acum 12 ani |
|
Admin
Administrator
Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 47
|
|
Da ideal, insa decat sa se apuce omul sa traga 220v in beci si sa riste sa se electrocuteze mai bine intra cu lumanarea. Asa este, ideal ar fi un exhaustor la maxin 24v.
_______________________________________ Nu sunteti inca someri? Continuati sa cumparati importuri!
|
|
pus acum 12 ani |
|