Bauturi
Absint Bere Coniac Divin Gin Hidromel Ouzo Pălincă Rachiu Rom Sake Stroh Tequila Țuică Vermut Vin Vinars Vodcă Whiskey
Lista Forumurilor Pe Tematici
Bauturi | Reguli | Inregistrare | Login

POZE BAUTURI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Lolo
Femeie
25 ani
Galati
cauta Barbat
25 - 52 ani
Bauturi / Bucatarie / Sucuri naturale. Moderat de Caberlot, Samogon, iunicu, pazucu, sergiurau, strava
Autor
Mesaj Pagini: 1
iunicu
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 677
1. Se amesteca sucul de la 2 mere, 3 morcovi, 1/2 sfecla rosie si 1/2 lamaie. Puternic depurativ, amestecul face minuni in ameliorarea afectiunilor ficatului.

2. Sucul de la 1 ananas, 1/2 lamaie, o lingurita de ghimbir, 1 legatura de patrunjel si 100 ml apa, rezulta un suc grozav pentru sustinerea curelor de slabire.

3. Nectarul obtinut din sucul de la 2 piersici bine coapte, 1 banana, 1/2 ananas, 35g crema de vanilie fara zahar si fara grasimi, este un adevarat pansament pentru cei cu probleme gastrice.

4. Se amesteca sucul de la 3 castraveti, 3 lingurite de zeama de lamaie, si 1/2 pahar de chefir. Foarte bun pentru diabetici, cardiaci si pentru cei cu afectiuni digestive.

5. Se amesteca sucul de la 3 radacini de telina, 2 rosii, 1 lamaie, 2 morcovi si 6 frunze de telina. Are efect diuretic, elimina excesul de lichide si confera energie.

6. Sucul obtinut din 4-5 mere, 1/2 lamaie si 2 portocale este grozav pentru anemie, reumatism, convalescenti si femei insarcinate.

7. Se amesteca sucul de la 2-3 cartofi, 2 morcovi si 1/2 lamaie. Face minuni in afectiunile gastrice, diabet, litiaza biliara si constipatie.

8. Sucul de la 2-3 castraveti, 1 telina si 2 morcovi este recomandat in cazul starilor febrile, intoxicatii, reomatism sau guta.

9. O ridiche neagra, 2-3 morcovi, 4 frunze de telina, 6 prune sunt suficiente pentru a obtine un nectar tamaduitor, recomandat pentru litiaza biliara, colecista, insuficienta hepatica, afectiuni pulmonare, bronsite, astm, guta, rahitism, alergii si exeme.

10. Sucul din 1 legatura de patrunjel, 1 sfecla rosie, 3-4 morcovi, 1 lamaie, 1 portocala ajuta in tratarea cancerului si a leucemiei.

Desigur fiecare poate sa incerce si sa adauge retete proprii. Legumele si fructele sunt pline de sucuri sanatoase care pot sta la baza orcarei combinatii posibile.


_______________________________________
Surprinde-ti ficatul!
Bea niste apa!

pus acum 11 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la