Bauturi
Absint Bere Coniac Divin Gin Hidromel Ouzo Pălincă Rachiu Rom Sake Stroh Tequila Țuică Vermut Vin Vinars Vodcă Whiskey
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
Bauturi | Reguli | Inregistrare | Login
POZE BAUTURI
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie: bruneta_ta_us pe Simpatie.ro
| Femeie 25 ani Giurgiu cauta Barbat 25 - 52 ani |
|
Samogon
Moderator
Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1752
|
|
Intrebarea este de la Mihai76...
Mihai76 a scris:
Salutare. Vreau sa-mi iau cazan de tuica, dar nu stiu daca sa am sau nu incredere in romii caldarari. M-am interesat de un cazan de 50 -60 lt si m-ar costa intre 900 si 1500 lei, in functie de grosimea tablei. Va rog sa-mi spuneti daca pretul ar fi corect si daca nu stiti pe cineva de incredere care face cazane de tuica. Multumesc. Astept raspunsuri pe forum. Mihai |
Am postat eu intrebare lui Mihai in topic nou si avem rugamintea ca atunci cand vreti sa puneti o intrebare sa deschideti un subiect nou, ca sa nu facem varza din topicurile vechi.
_______________________________________ ĪNVINUIRE = Procesul de transformare a mustului īn vin ĪMPRĂŞTIERE = Rezultatul procesului prin care beţivii se fac praştie
|
|
pus acum 12 ani |
|
gabelu
10%
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 29
|
|
Eu am cumparat acum trei saptamani un cazan de cupru vechi,foarte bine construit.Este foarte greu,cred ca are peste 20 de kg(la 55 litri).Pana sa-l cumpar am vazut 6 bucati (toate vechi,folosite).Am avut o conceptie ca cele vechi sunt mai bune(nu stiu de ce, poate neincrederea in caldarari).preturi:50 litri,foarte subtire-1000 ron nediscutabil;60 litri din ALAMA,galbui(nu e bine sa faci tuica in el)-1000 ron fix;100litri,pret initial2500 ron in urma negocierilor (la telefon)s-a ajuns la1500ron,iar cand am ajuns la fata locului(Valeni de munte)nu as fi dat nici 500 pe el(subtire,lovit,constructie rudimentara);50 litri-1000ron nediscutabil(constructie initiala super ok,dar era carpit cu foarte multe suduri si nituri.Pe cazanul meu am dat 700ron si este de departe cel mai bun pret-calitate dintre toate.Sfatul meu este sa nu va grabiti .Acum m-am pricopsit cu doua (mai am si unul din inox de 50 litri, cu care distilez de un an).Anul asta o sa merg pe cupru si va voi impartasi opinia mea:CUPRU VS INOX
|
|
pus acum 11 ani |
|
constantin
50%
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 241
|
|
Buna !!!!
Aceasta e cazanul meu modificat dintr-un keg de 100 litri inox alimentar....
32.9KB
|
|
pus acum 10 ani |
|
constantin
50%
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 241
|
|
Aici e marca de inox alimentar....
36.2KB
|
|
pus acum 10 ani |
|
constantin
50%
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 241
|
|
Aici am facut un racitor de plamezi.... Cand am vazut eu ca a iesit cam mic, am mai dat comanda de vreo 7 metri de teava de cupru, sa mai fac un racitor pentru o racire cat mai rapida... Este construit din teava de cupru diam de 12 mm, lungime 6 metri...
42.4KB
|
|
pus acum 10 ani |
|
Samogon
Moderator
Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1752
|
|
Daca vrei sa fierbi in el plamezi ce se pot prinde, iti recomand sa-l dotezi cu agitator, mai ales ca are fund simplu. Cred ca e cea mai buna solutie. Amestecarea plamezii in timpul fierberii ca si incalzirea uniforma sunt foarte importante, lucruri pe care nu le poti obtine cu baia (de apa sau ulei). Chiar si cazanele profesionale pe baie de apa sub presiune sunt dotate cu agitator.
_______________________________________ ĪNVINUIRE = Procesul de transformare a mustului īn vin ĪMPRĂŞTIERE = Rezultatul procesului prin care beţivii se fac praştie
|
|
pus acum 10 ani |
|